Over ons

Lees hier wat over ons bedrijf

Over ons

WellnessMe is gespecialiseerd in douchekoppen inclusief handvat of douchestang voor in huis. 

Onze visie voor WellnessMe is om het topmerk te worden voor luxe douchekoppen die klanten het gevoel geven dat ze worden verwend in een luxe kuuroord. We zullen een brede selectie douchekoppen aanbieden die volgens de nieuwste technologie zijn ontworpen om een verkwikkende douche-ervaring te bieden die klanten een ontspannen en verfrist gevoel geeft. Onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. We zullen ook een uitzonderlijke klantenservice bieden en beschikbaar zijn om eventuele vragen of zorgen van onze klanten te beantwoorden. Wij zullen ons inzetten om al onze klanten een luxueuze en aangename douche-ervaring te bieden.

Wilt u een de luxe van een regendouche die makkelijk aan te sluiten is op uw huidige doucheinstallatie. Kijk dan in onze webshop voor ons gehele assortiment. 

Luxe gevoel

 

Welkom bij de ultieme spa-ervaring met onze luxe regendouche! Of u nu op zoek bent naar een romantische en ontspannende ontsnapping of gewoon een paar momenten van rust en stilte, onze regendouche is de perfecte manier om uw dag af te sluiten.

Neem een paar momenten om te ontspannen en geniet van het geluid van de regen op onze speciaal ontworpen douchekop. De zachte regenval voelt als een verfrissende nevel tegen uw huid en helpt u zich ontspannen en verfrist te voelen. Onze regendouche is ook uitgerust met verschillende massage-instellingen, zodat u de intensiteit van de regenval kunt afstemmen op uw gewenste comfortniveau.

Het unieke ontwerp van onze regendouche creëert een rustgevende sfeer die u kan helpen ontsnappen aan de stress van alledag. De combinatie van licht en geluid kan helpen om stress te verminderen en een betere nachtrust te bevorderen. Onze regendouche helpt een spa-achtige sfeer te creëren, zodat u zich thuis in een luxe resort waant.

Onze regendouche is niet alleen luxueus, maar ook milieuvriendelijk. Onze douchekop is ontworpen om minder water te gebruiken dan traditionele douchekoppen, zodat u kunt genieten van een luxueuze douche-ervaring zonder grondstoffen te verspillen.

Neem wat tijd voor uzelf en geniet van de ultieme spa-ervaring met onze regendouche! Onze douchekop is ontworpen om u te helpen een gevoel van ontspanning en rust te bereiken in het comfort van uw eigen huis. Geniet van het geluid van de regen, de rustgevende sfeer en de massage-instellingen om u te helpen ontspannen en tot rust te komen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@wellnessme.eu.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Uitzonderingen retourneren

  Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

   

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Krijg nu 10% korting
  Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
  ErrorHere