Over ons

Lees hier wat over ons bedrijf

Over ons

WellnessMe is gespecialiseerd in douchekoppen inclusief handvat of douchestang voor in huis. 

 

Onze visie is om een ​​eenvoudig te installeren douchekop aan te bieden. Alle producten voldoen aan de Europese normen (G1/2 interface) en worden geleverd in een luxe verpakking. Bovendien zijn alle douchekoppen waterbesparend en gemaakt van Sus304 roestvrij staal om de kwaliteit en levensduur van het product te garanderen. Wij bieden diverse kleuren (RVS en Mat Zwart) en maten (8,10,12 inch) aan voor een scherpe prijs.

Wilt u een de luxe van een regendouche die makkelijk aan te sluiten is op uw huidige doucheinstallatie. Kijk dan in onze webshop voor ons gehele assortiment. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via WellnessMe@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Uitzonderingen retourneren

  Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

   

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.